Eerste politiek café smaakt naar meer

Vrijdag 27 januari hielden de afdelingen van de VVD in Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk, gezamenlijk het eerste politiek café als netwerk VVD Hart van Brabant.

© Bianca Taapken

Voor de gelegenheid werd Thierry Aartsen, kandidaat kamerlid voor de VVD bereidt gevonden het gesprek met de kiezer aan te gaan. Tegenover een kritisch publiek verdedigde Thierry zijn standpunten en onderging zo zijn vuurdoop in campagnetijd. Na het aftreden van minister Van der Steur een dag eerder werd het thema van de avond, integratie in relatie tot veiligheid extra actueel.  Ook de 'normaal doen' brief van Mark Rutte, gepubliceerd in alle landelijke dagbladen gaf een mooie aanleiding tot discussie. Want wat is normaal? Wie bepaald de norm? Leg je de grens bij individuele keuzes of wanneer een aanpassing aan de wensen van een minderheid collectief wordt opgelegd. 

Mede dankzij de verfrissende interactie tussen Thierry en de aanwezigen in de karakteristieke ambiance van het Kafé van Leer, smaakt het eerste politiek café naar meer. Het volgende treffen staat gepland op 3 maart. Houdt de website van VVD Hilvarenbeek, Goirle & Oisterwijk in de gaten voor meer informatie of volg uw lokale VVD via Facebook.