Ad van Beurden benoemd tot lijsttrekker!

Op woensdag 17 november heeft de Algemene Ledenvergadering van VVD Goirle unaniem besloten om Ad van Beurden te benoemen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Gedurende de afgelopen zittingsperiode van de Raad heeft Ad het stokje overgenomen van Monique van Brederode, die helaas om persoonlijke redenen de Raad heeft moeten verlaten.

Ad heeft zich ontpopt tot een uitstekende fractievoorzitter, die hoofd- en bijzaken kan onderscheiden, verbindend is en de fractie goed kan leiden. 

We zijn dus zeer blij dat Ad, als ervaren raadslid, zich wederom kandidaat heeft gesteld en bereid is het lijsttrekkerschap op zich te nemen. 

Ook hebben de leden uitgesproken de volgende personen te benoemen tot lijstduwers:

Theo van der Heijden
Johan Swaans
Peter van Zunderd

Alle drie zullen zij niet verkiesbaar zijn, maar wel de fractie met raad en daad bij blijven staan. Ze zijn blij dat er nieuwe en enthousiaste mensen zich hebben aangemeld om de kar mee te gaan trekken. Deze namen zullen in december bekend gemaakt worden, nadat de leden in de volgende algemene ledenvergadering hun goedkeuring hieraan gegeven hebben.