De VVD Goirle stelt zich voor.

VVD Goirle stelt voor: de nummers een, twee en drie op de kieslijst.

V.l.n.r. Ad van Beurden, Niels Verschuuren en Dennis Franken


#1 Ad van Beurden (55)

getrouwd met Karin, vader van Thomas (21) en labrador Kobus (11) maakt ons gezin compleet. Na 10 geweldige jaren en 2 uitzendingen als beroepsmilitair bij de Koninklijke Landmacht heb ik in 1998 de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Daar heb ik 12 jaar mogen werken in hele mooie functies bij een aantal grote internationale logistieke dienstverleners waarna ik in 2010 gestart ben met mijn eigen logistieke onderneming. In die periode ben ik actief betrokken geraakt bij de Goirlese politiek en lid geworden van de VVD omdat dat toch de partij is met de kernwaarden waarin ik mijzelf het meeste herken. Sinds 2016 ben ik raadslid en sinds november 2020 ook fractievoorzitter van de VVD Goirle. Onze belangrijkste speerpunten voor de komende jaren zijn woningbouw, leefbaarheid & veiligheid en financiële stabiliteit. Het leven in Goirle is goed maar wat goed is kan altijd nog beter!

#2 Niels Verschuuren (43)

getrouwd met Nathalie en vader van Pieter (11) en Floris (8). Ik werk als Account-Director bij een internationaal farmaceutisch bedrijf. In deze functie is het belangrijk om dienstbaar zijn, samen te werken en concrete resultaten te behalen. Daarnaast ben ik in het verleden actief geweest als raadslid in een andere gemeente. Deze kennis en ervaring wil ik graag inzetten voor de inwoners van de gemeente Goirle. Mijn motivatie om me kandidaat te stellen als raadslid komt voort uit het feit dat ik Goirle een fantastische gemeente vind. Wonen, werken en recreëren vlak bij de natuur en allerlei voorzieningen; in Goirle kan het allemaal! Ik wil ervoor zorgen dat dit ook in de komende jaren zo blijft en steek daarom graag de handen uit de mouwen. Voor Goirle!

#3 Dennis Franken (29)

met een korte onderbreking voor mijn studie al ruim 25 jaar woonachtig in Goirle. Onze gemeente heeft een hoop te bieden, een prachtig landschap om ons heen, een bruisend verengingsleven, en diverse activiteiten voor jong en oud. Hieraan heb ik altijd bijgedragen in verschillende vrijwilliger functies. Zo ben ik al 10 jaar nauw betrokken als akela bij de scouting Goirle, bestuurslid bij stichting bar ’t Kelderke en bestuurslid bij de Gôolse Festiviteiten, dit is de stichting die de Gôolse Dorps Quiz organiseert. De liberalen waarden van de VVD en mijn persoonlijke waarden liggen zeer dicht bij elkaar. Vandaar dat ik namens de VVD graag bij draag aan een veilige, leefbare en financieel gezonde gemeente.